Servicii

Prin Proiectul “Abilitatile conteaza si economic”, Asociatia Clubul Sportiv Supernova Neamt aduce servicii pentru persoanele cu dizabilitati, noutati pe plan local:

 

-         Transport adaptat pentru persoanele cu dizabilitati

-         Service scaune rulante

-         Elevator scaune rulante

-         Intermediere servicii ca unitate protejata

 

Transport

Transportul adaptat pentru persoanele cu dizabilităţi constituie o noutate pe plan local. Acestui segment i se acordă deocamdată destul de puţină importanţă, necesitatea lui fiind însă mare. Vom pune la dispoziţia persoanelor cu dizabilităţi o maşină adaptată nevoilor de transport, dorind totodata să ne facem auziţi si vazuţi în rândul autorităţilor şi a grupului ţintă.

Orice persoană cu dizabilităţi va putea apela la serviciul de transport adaptat pentru deplasare la medic, la şcoală, la locul de munca sau pentru orice alte activitaţi sociale. Transportul persoanelor cu dizabilităţi va fi realizat atât urban, cât şi interurban. De asemenea, în situaţia în care domiciliul/ spaţiul de destinaţie nu este accesibil va fi utilizat un elevator electric pentru scaun rulant, pentru transportul clientului pe trepte.

Venim în întampinarea nevoilor unui grup social aflat într-o continuă necesitate de adaptare. Este nevoie de aceste servicii şi dorinţa noastră cea mai mare este aceea ca persoanele cu dizabilităţi să îşi cunoască drepturile, dar să se şi bucure de ele.

Service scaune rulante

Atelierul nostru este complet echipat si pregatit pentru a repara scaunele rulante si nu numai. Pe langa servicul de reparatii, utilizatorii acestor dispositive vor avea parte si de sfaturi utile in manevrarea scaunului, transfer si depasirea diverselor obstacole.

Elevator

 

Elevatorul electric este un dispozitiv util pentru ajutorarea persoanelor cu dizabilitati, utilizatoare de scaune rulante , dispozitiv ce asigura coborarea treptelor in deplina siguranta. Punem la dispozitia persoanelor cu dizabilitati elevatorul, acestia putand apela la serviciile noastre pentru a se deplasa la institutii publice, scoala sau medic.

 

Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României