Despre noi

Motto: Supernova: Implicare, Evoluţie, Schimbare.

Viziunea: Persoanele cu dizabilităţi TREBUIE să îşi cunoască drepturile şi să se bucure de ele!

 

Asociaţia Clubul Sportiv Supernova încă din 2013 a pus bazele implicării sociale prin acţiuni sportive diverse (antrenamente, competiţii sportive). Implicarea persoanelor cu dizabilităţi şi dorinţa de a produce o schimbare au stat la baza Asociaţiei.

Am plecat de la necesitatea existenţei unei astfel de asociaţii la nivel local şi am descoperit energia şi dorinţa utilizatorilor de scaune rulante de a se implica în activităţi pe cât de normale pentru unii, pe atât de solicitante pentru ei. Echipa de baschet a asociaţiei Supernova demonstrează că se poate. Se poate să avem activităţi, să ne implicam în viaţa socială, să aducem schimbarea, să inovăm, să schimbăm direcţia.

Încotro ne indreptăm?

Vrem sa evoluăm, să ne facem auziţi într-o societate aflată în continuă transformare. Vrem să aducem schimbarea în bine, să găsim oportunitaţi astfel încât să transformăm dezideratele persoanelor cu dizabilităţi în acţiuni concrete. Asociaţia Clubului Sportiv Supernova Neamt a luat fiinţă din necesitatea de a schimba atitudini şi vieţi. Călătoria noastră a început recent, însă ne îndreptăm cu paşi mici şi siguri către realizări îndrăzneţe.

 

Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României